Ajutor!!!!!!
2 participanți
Pagina 1 din 1
Ajutor!!!!!!
Mane ..am facut tot ce zice in tutorial:-s dar cand am pus cele 8 ip-uri si le-am conectat am asteptat la virtual pc ..de am innebunit ..si tot nu mi-au aparut cele 8 sts(operation timed out) si nush ce sa mai fac am schimbat ip...am intrat iarasi la sysinstall si degeaba.
TE ROG AJUTA-MA ..sau da-mi add la caata_tnnt
P.S -folosesc Win7 ultimate 32Bit
TE ROG AJUTA-MA ..sau da-mi add la caata_tnnt
P.S -folosesc Win7 ultimate 32Bit
catalin09- Incepator
Puncte : 5201
Reputatie : 0
Data de inscriere : 04/09/2010
Re: Ajutor!!!!!!
app trebuie sa am neaparat metin chinezesc???? nu merge si pe metin.ro?
MULTUMESC
MULTUMESC
catalin09- Incepator
nu trebuie sa apara una dupa alta sau neaparat fiecare cu randul lui .. pot aparea si amestecate , uitate mai atent
gata am rezolvat..a trebuit sa iau doar metinul chinezesc....si cred ca erau amestecate de nu l-eam vazut MS MULT oricum:D..
a si mai am niste probleme daca vrei sa bagi id meu sa vb ...sunt multe nu inteleg cum sa pun iteme la npc si sa creez alt npc am incercat si pe alte tutoriale dar deloc .. nu inteleg te rog ajutama:D ms mult
a si mai am niste probleme daca vrei sa bagi id meu sa vb ...sunt multe nu inteleg cum sa pun iteme la npc si sa creez alt npc am incercat si pe alte tutoriale dar deloc .. nu inteleg te rog ajutama:D ms mult
catalin09- Incepator
MDA.....asa mai am inca o problema ..in fine sa incep:)
1ZI totu bine si frumos server instalat rullz connect on the server ..chiar miam facut si cont si miam si pus admin( bun pana aici merge bine)
a 2-a zi ..deschid pc nerabdator sa deschid srv..si sal configurez alea alea....degeaba intru in metin2.vmc deschid cu virtual pc..totu bine pana la ./start ...ce o avea ..imi dadeau multe erori.. ca de ex: connecting DB..> si mia aparut de 3-4 ori acelasi mesaj..am zis"eh las ca merge"
bun am continuat si dupa a 6-7 timed out miau dat 10000 de erori cum ar fi: cv in genu CORE ... bla bla bla..]] plus ca aveam toate porturile conectate..bah ce o fi am reinstalat din nou
sysinstall>> etc etc dar degeabaa erori erori si eroriX(...a si plus ca navicat nu se mai connecteaza la mysql
imi setez conectiunea si cand dau clik ..astept 1 min si apoi eroare..pff AJUTAMA te rog!!!!!!!!
1ZI totu bine si frumos server instalat rullz connect on the server ..chiar miam facut si cont si miam si pus admin( bun pana aici merge bine)
a 2-a zi ..deschid pc nerabdator sa deschid srv..si sal configurez alea alea....degeaba intru in metin2.vmc deschid cu virtual pc..totu bine pana la ./start ...ce o avea ..imi dadeau multe erori.. ca de ex: connecting DB..> si mia aparut de 3-4 ori acelasi mesaj..am zis"eh las ca merge"
bun am continuat si dupa a 6-7 timed out miau dat 10000 de erori cum ar fi: cv in genu CORE ... bla bla bla..]] plus ca aveam toate porturile conectate..bah ce o fi am reinstalat din nou
sysinstall>> etc etc dar degeabaa erori erori si eroriX(...a si plus ca navicat nu se mai connecteaza la mysql
imi setez conectiunea si cand dau clik ..astept 1 min si apoi eroare..pff AJUTAMA te rog!!!!!!!!
catalin09- Incepator
asa imi da eroare ..dupa ce astept cele 7 timed out>>>>>killed swamp space
catalin09- Incepator
nup cum am mai zis si la 1POST ..am windows 7 :d am instalat din nou srv si tot la fel si apoi
am reincercat sa ma conectez la navicat si a mers din senin apoi miam dat din nou restore backup si am dat reboot la srv si mia mers:D
..cred ca facusem eu cv nush ce naiba ca m-a innebunit ... MS MULT DE TOT:d
am reincercat sa ma conectez la navicat si a mers din senin apoi miam dat din nou restore backup si am dat reboot la srv si mia mers:D
..cred ca facusem eu cv nush ce naiba ca m-a innebunit ... MS MULT DE TOT:d
catalin09- Incepator
Man poti sa ma ajuti? te rog:( deci m-am uitat pe multe tutoriale si nu inteleg o iota:(( si as vrea sa-mi pun itemele in shop dar nush cum am umblat pe acolo la shop_item am modificat valori dar degeaba:-s nush ce sa fac te rog mult sa ma ajuti daca vrei si poti:D
caata_tnnt@yahoo.com si am mai multe nelamuriri:-s
caata_tnnt@yahoo.com si am mai multe nelamuriri:-s
catalin09- Incepator
Subiecte similare
» Cum faci Server Metin2
» Tutorial Metin2 , Explicat pas cu pas !!! ( 19 Pasi )
» Ajutor plss
» admin te rog ajutor am o problema
» Ajutor problema la VirtualPc
» Tutorial Metin2 , Explicat pas cu pas !!! ( 19 Pasi )
» Ajutor plss
» admin te rog ajutor am o problema
» Ajutor problema la VirtualPc
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum