Bug la evoluare arme
4 participanți
Pagina 1 din 1
Bug la evoluare arme
Salut, am si io o problema, cand evoluez din armele cu bless si pamflet pe server, scoate toti userii afara si se da peste cap serverul, adica daca fac din batle sirius apare problema asta. Ce bug e si cine imi poate spune rezolvarea va rog!
spmtraptor- Incepator
Puncte : 5159
Reputatie : 0
Data de inscriere : 12/10/2010
Re: Bug la evoluare arme
Reinstaleaza serverului , nu ar trebui sa apara acest bug.
Precizeaza daca ai facut modificari la server fata de cel default.
Precizeaza daca ai facut modificari la server fata de cel default.
Si anume ce bug ai la gardian ?PetyPety29 a scris:Eu am bug la gardian si nu imi merge pagina 4metin pentru rezolvare
Presupun ca nu functioneaza cand apesi click dreapta :-?Admin a scris:Si anume ce bug ai la gardian ?PetyPety29 a scris:Eu am bug la gardian si nu imi merge pagina 4metin pentru rezolvare
Phenom- Initiat
Puncte : 5480
Reputatie : 0
Data de inscriere : 12/01/2010
Wayn3 a scris:Presupun ca nu functioneaza cand apesi click dreapta :-?Admin a scris:Si anume ce bug ai la gardian ?PetyPety29 a scris:Eu am bug la gardian si nu imi merge pagina 4metin pentru rezolvare
Cand dai click pe el, nu iti apare nimika si afecteaza si celelalte NPC-uri cu optiuni multiple (teleporter de ex.)
Inca il mai ai ? ... e tocmai din apriliePetyPety29 a scris:Wayn3 a scris:Presupun ca nu functioneaza cand apesi click dreapta :-?Admin a scris:Si anume ce bug ai la gardian ?PetyPety29 a scris:Eu am bug la gardian si nu imi merge pagina 4metin pentru rezolvare
Cand dai click pe el, nu iti apare nimika si afecteaza si celelalte NPC-uri cu optiuni multiple (teleporter de ex.)
Admin a scris:Inca il mai ai ? ... e tocmai din apriliePetyPety29 a scris:Wayn3 a scris:Presupun ca nu functioneaza cand apesi click dreapta :-?Admin a scris:Si anume ce bug ai la gardian ?PetyPety29 a scris:Eu am bug la gardian si nu imi merge pagina 4metin pentru rezolvare
Da, inca il mai am...
Acuma caut rezolvarea )
Subiecte similare
» Arme noi by SonyStyle
» Arme noi by Darki
» Cum adaugi legendarele arme ?
» Vreau Arme noi (si pumnale si evantai-uri...)
» Coduri arme noi , cat si accesorii .. bratari , cercei , coliere etc..
» Arme noi by Darki
» Cum adaugi legendarele arme ?
» Vreau Arme noi (si pumnale si evantai-uri...)
» Coduri arme noi , cat si accesorii .. bratari , cercei , coliere etc..
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum