Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Item Shop / Posedate / Legendare / Leval Max

2 participanți

In jos

Item Shop / Posedate / Legendare / Leval Max  Empty Item Shop / Posedate / Legendare / Leval Max

Mesaj  Fr3ShBoY;x Dum Feb 13, 2011 5:22 am

Buna seara tuturor , voi încerca din-nou să fac un server de Metin2 şi am nevoie de puţin ajutor la câteva întrebari clown

1. Cum fac să îmi dea iteme din Item-Shop ...am încercat /i şi codul dar nu merge ... pale
2. Ce trebuie modificat ca din oţel +9 să se facă epică +0 iar din epică +9 antică [ posedată ] +0 [ gen CandyLongju ]
3. Cum fac sa implementez [ iertaţi-ma dacă nu am scris corect cuvântul ] armele de 105 care evoluează din arme de 92/95/96 +9 [ depinzând de clase ]
4. Cum setez leval max pentru că mi-aş dori lvl 127 max la fel ca pe CandyLongju

Scuzaţi greşelile de ortografie şi mulţumesc pentru ajutor Smile

Edit : Ultimele 3 intrebări au primit răspuns datorită lui Anonim mai rămâne aceea cu Item-Shop Very Happy
Edit 2 : Ajută-mă te rog la NPC am făcut NPC şi nu ştiu cum să fac să apară am pus ca şi cod 20032 dar ce trebuie să scriu ca să apară ... şi cu item-shopul cum iau iteme din item-shop că am încercat /i şi codul dar nu merge pentru că codul are virgulă ... la fel şi la pietre anti-X şi acolo are virgulă şi nu poate să mi le dea ... puţin ajutor...Very Happy

Ultima editare efectuata de catre Fr3ShBoY;x in Dum Feb 13, 2011 8:24 am, editata de 1 ori
Fr3ShBoY;x
Fr3ShBoY;x
Invatacel
Invatacel

masculin Bivol
Puncte : 5057
Reputatie : 1
Data nasterii : 25/09/1997
Data de inscriere : 12/02/2011
Varsta : 27
Localizare : În spatele tău ;)
Stare de spirit : F. Bună

Sus In jos

Item Shop / Posedate / Legendare / Leval Max  Empty Re: Item Shop / Posedate / Legendare / Leval Max

Mesaj  Admin Dum Feb 13, 2011 7:49 am

Dupa cum ai vazut.. am postat multe din cele cerute de tine aici https://metin3.forumcanadien.org/f1-cum-faci-server-metin2 .. succes
Admin
Admin
Admin
Admin

masculin Maimuta
Puncte : 6159
Reputatie : 59
Data nasterii : 03/03/1992
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 32
Localizare : root.
Stare de spirit : Excelenta.