Item Shop / Posedate / Legendare / Leval Max
2 participanți
:: MeTin2 :: Intrebari frecvente
Pagina 1 din 1
Item Shop / Posedate / Legendare / Leval Max
Buna seara tuturor , voi încerca din-nou să fac un server de Metin2 şi am nevoie de puţin ajutor la câteva întrebari
1. Cum fac să îmi dea iteme din Item-Shop ...am încercat /i şi codul dar nu merge ...
2. Ce trebuie modificat ca din oţel +9 să se facă epică +0 iar din epică +9 antică [ posedată ] +0 [ gen CandyLongju ]
3. Cum fac sa implementez [ iertaţi-ma dacă nu am scris corect cuvântul ] armele de 105 care evoluează din arme de 92/95/96 +9 [ depinzând de clase ]
4. Cum setez leval max pentru că mi-aş dori lvl 127 max la fel ca pe CandyLongju
Scuzaţi greşelile de ortografie şi mulţumesc pentru ajutor
Edit : Ultimele 3 intrebări au primit răspuns datorită lui Anonim mai rămâne aceea cu Item-Shop
Edit 2 : Ajută-mă te rog la NPC am făcut NPC şi nu ştiu cum să fac să apară am pus ca şi cod 20032 dar ce trebuie să scriu ca să apară ... şi cu item-shopul cum iau iteme din item-shop că am încercat /i şi codul dar nu merge pentru că codul are virgulă ... la fel şi la pietre anti-X şi acolo are virgulă şi nu poate să mi le dea ... puţin ajutor...
1. Cum fac să îmi dea iteme din Item-Shop ...am încercat /i şi codul dar nu merge ...
2. Ce trebuie modificat ca din oţel +9 să se facă epică +0 iar din epică +9 antică [ posedată ] +0 [ gen CandyLongju ]
3. Cum fac sa implementez [ iertaţi-ma dacă nu am scris corect cuvântul ] armele de 105 care evoluează din arme de 92/95/96 +9 [ depinzând de clase ]
4. Cum setez leval max pentru că mi-aş dori lvl 127 max la fel ca pe CandyLongju
Scuzaţi greşelile de ortografie şi mulţumesc pentru ajutor
Edit : Ultimele 3 intrebări au primit răspuns datorită lui Anonim mai rămâne aceea cu Item-Shop
Edit 2 : Ajută-mă te rog la NPC am făcut NPC şi nu ştiu cum să fac să apară am pus ca şi cod 20032 dar ce trebuie să scriu ca să apară ... şi cu item-shopul cum iau iteme din item-shop că am încercat /i şi codul dar nu merge pentru că codul are virgulă ... la fel şi la pietre anti-X şi acolo are virgulă şi nu poate să mi le dea ... puţin ajutor...
Ultima editare efectuata de catre Fr3ShBoY;x in Dum Feb 13, 2011 8:24 am, editata de 1 ori
Fr3ShBoY;x- Invatacel
-
Puncte : 5057
Reputatie : 1
Data nasterii : 25/09/1997
Data de inscriere : 12/02/2011
Varsta : 27
Localizare : În spatele tău ;)
Stare de spirit : F. Bună
Re: Item Shop / Posedate / Legendare / Leval Max
Dupa cum ai vazut.. am postat multe din cele cerute de tine aici https://metin3.forumcanadien.org/f1-cum-faci-server-metin2 .. succes
Subiecte similare
» Cum fac item-shop
» [RELEASE]Item Creator BETA
» Creeaza item
» [ITEM]Accesorii LEVEL 100
» Item Creator Generator [RO][PACHET COMPLET]
» [RELEASE]Item Creator BETA
» Creeaza item
» [ITEM]Accesorii LEVEL 100
» Item Creator Generator [RO][PACHET COMPLET]
:: MeTin2 :: Intrebari frecvente
Pagina 1 din 1