Nu se pot conecta playeri
4 participanți
Pagina 1 din 1
Nu se pot conecta playeri
Am si eu o problema.Am facut serverul.Am putut intra pe el.Pagina de inregistrare lafel am facut-o mi-am facut cont,Gm,etc.Am dat pagina de inregistrare la un amic si lui nu-i merge.Lafel si cu jocul l-am pus pe un stick i l-am dus si nu-i merge.Oare de ce?
losaztecas- Invatacel
Puncte : 5289
Reputatie : 0
Data de inscriere : 20/06/2010
Pagina de web metin2....
Pentru ca prietenul tau sa poata acesa pagina de web trebuie sa folosesti un program care sa faca trimitere legatura intre pagina ta de metin2.... si servar( ma refer la servarul la care esti conectat si acesezi pagina goolge ) )
Intelegi doar asa poate colegu tau sa se inregistreze iara daca l-ai facut prin hamachi el trebuie sa isi instaleze hamachi si sa faceti intre voi 2 o reteaua doar atuncia poate el juca de la el de acasa pe servarul tau
Iar reteaua pe care jucati e acea pe care apare la tine in hamachi ( i dai lui Ip de hamachi si il introduce la e lin hamachi astfel se face o reteaua intre voi )
ok sper ca ai inteles
Intelegi doar asa poate colegu tau sa se inregistreze iara daca l-ai facut prin hamachi el trebuie sa isi instaleze hamachi si sa faceti intre voi 2 o reteaua doar atuncia poate el juca de la el de acasa pe servarul tau
Iar reteaua pe care jucati e acea pe care apare la tine in hamachi ( i dai lui Ip de hamachi si il introduce la e lin hamachi astfel se face o reteaua intre voi )
ok sper ca ai inteles
Djwolf- Incepator
Puncte : 5057
Data de inscriere : 23/01/2011
Re: Nu se pot conecta playeri
bine zis.. + ca daca ai copiat serverul si l-ai pus pe PC-ul prietenului tau , ca sa functioneze , trebuie sa ii faci din nou setarile .. IP-urile , directorul serveruluiDjwolf a scris:Pentru ca prietenul tau sa poata acesa pagina de web trebuie sa folosesti un program care sa faca trimitere legatura intre pagina ta de metin2.... si servar( ma refer la servarul la care esti conectat si acesezi pagina goolge ) )
ok sper ca ai inteles
am si eu o problema asemanatoare, numai ca, prietenului i se pierd multe date cum ar fi mc.txt
nr914- Invatacel
Puncte : 5052
Data de inscriere : 03/02/2011
ai copiat serverul pe alt pc ?
sau daca nu , vezi poate se pierd date la restart-ul pc-ului
sau daca nu , vezi poate se pierd date la restart-ul pc-ului
deci.
am pus serverul pe un stik. si nu ii citeste multe date
cam jumatate.
am pus serverul pe un stik. si nu ii citeste multe date
cam jumatate.
nr914- Invatacel
l-ai configurat din nou ? normal ca daca il muti pe alt host , isi pierde datele
uite ca asta nu am facut mersi mult.
nr914- Invatacel
totusi help ca nu reusesc, daca se poate sa faceti un tutorial si pt altii care au aceeasi situatie???
nr914- Invatacel
pur si simplu iei de la capat instalarea serverului .. nu ai alte chestii de facut in plus sau ceva diferit..nr914 a scris:totusi help ca nu reusesc, daca se poate sa faceti un tutorial si pt altii care au aceeasi situatie???
mai uitate odata pe tutoriale si configureaza-l
ce are ca tot nu merge.
nr914- Invatacel
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum